Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Yeni sezonda beyazperdede kahkaha ve romantizm var

2016-2017 sezonunda BKM ve TAFF'tan birbirinden iddialı filmler geliyor.
Yılmaz Erdoğan'ın BKM yapımı 'Ekşi Elmalar'ı merakla bekleniyor. Yılın aşk filmi, yeni sezonda TAFF imzasıyla seyirciyle buluşuyor; Serenay Sarıkaya'nın beyazperdedeki ilk başrolü 'İkimizin Yerine' geliyor. Bir diğer iddialı yapım ise başrollerinde Murat Boz, İrem Sak ve Yasemin Allen'ın yer aldığı 'Dönerse Senindir'. 'Çakallarla Dans' da bu sezon geri dönüyor! Merakla beklenen 'Sümela'nın Şifresi: Temel' filminin yanı sıra Gupse Özay'ın 'Görümce'si kahkaha sınırlarını zorlayacak. 'Haybeden Gerçeküstü Aşk' ve Ata Demirer'in 'Olanlar Oldu' filmleri sezonun gişe bombalarından olacağa benziyor. 'Recep İvedik' hayranları ise sabırsızlıkla 17 Şubat'ı bekliyor.
Bu tabloda görülen o ki, bir tek Cem Yılmaz'dan yeni bir film yok.
Fatih Akın'dan 'Elveda Berlin've Birol Güven'den 'Pamuk Prenses'in yanı sıra 'Hep Yek 2', '4N1K', 'Kötü Çocuk' ve 'Dar Elbise' de merakla beklenen yapımlar arasında.
Sevilen oyuncu Tolga Çevik ise yönetmenliğini ve senaristliğini Tolga Örnek'in üstlendiği yepyeni bir sinema projesi ile sinemaseverlerle buluşuyor.
İşte o filmlerden bazıları...

'EKŞİ ELMALAR'
Bu sezonun merakla beklenen filmi 'Ekşi Elmalar' için geri sayım başladı. Oyuncu kadrosu, hikayesi ve kostümleri ile şimdiden ilgi odağı olmayı başaran 'Ekşi Elmalar', çekim mekanları ve prodüksiyonuna yapılan yatırımla da beyazperdede göz dolduracak. 'Ekşi Elmalar', BKM Film yapımcılığında 28 Ekim'de vizyona giriyor.

'HAYBEDEN GERÇEKÜSTÜ AŞK'
Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve Demet Akbağ ile senelerce kapalı gişe oynadıkları tiyatro 'Haybeden Gerçeküstü Aşk'ın film uyarlamasında; Gupse Özay, Büşra Pekin, Aylin Kontente ve Şebnem Bozoklu rol alıyor. Film, 3 Şubat'ta izleyiciyle buluşuyor.

'OLANLAR OLDU'
Son olarak 'Niyazi Gül Dörtnala' filmiyle beyazperdede boy gösteren Ata Demirer, yeni filmi 'Olanlar Oldu' ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

'GÖRÜMCE'
Gelin-görümce arasındaki çekişmeli ilişkiyi mizahi bir dille ele alan komedi yapımı 'Görümce'nin başrollerini yerli komedinin sevilen yüzü Gupse Özay ve güzel oyuncu Eda Ece üstleniyor.
BKM yapımı filmin yönetmen koltuğunda 'Kocan Kadar Konuş', 'Patron Mutlu Son İstiyor' gibi filmlerin yönetmenliğini yapan Kıvanç Baruönü otururken, filmin senaryosu ise Gupse Özay'a ait.

'SONSUZ AŞK'
Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım'ın başrolleri paylaştığı 'Sonsuz Aşk yılın en çok beklenen aşk filmleri arasında.
Karakterleri tamamen farklı iki insanın ezber bozan aşk hikayesini konu alan filmde Evcen, küçük mutluluklarla yaşamını renklendiren 'Zeynep'i, Yıldırım ise genç yaşta profesör olan cerrah 'Can'ı canlandırıyor.

'SEN BENİM HER ŞEYİMSİN'
Sevilen oyuncu Tolga Çevik, yönetmenliğini ve senaristliğini Tolga Örnek'in üstlendiği yepyeni bir sinema projesi ile karşımıza çıkıyor.
2013 yılında gösterime giren ve 'Çocuk Büyütme Rehberi' ismiyle dilimize çevrilen 'Instructions Not Included' isimli Meksika yapımı filmden uyarlanan 'Sen Benim Herşeyimsin'; hem duygusal, hem eğlenceli, hem de aksiyonu bol bir film olacak. Başrolünde Tolga Çevik'in bulunduğu, eski sevgili rolünde Melis Birkan'ı, yapımcı rolünde ise Cengiz Bozkurt'u izleyeceğimiz 'Sen Benim Herşeyimsin';
9 Aralık'ta beyazperdedeki yerini alacak!

'İKİMİZİN YERİNE'
Serenay Sarıkaya'nın ilk başrol filmi olan 'İkimizin Yerine'de yönetmen koltuğunda Umur Turagay yer alırken, Serenay Sarıkaya'ya Nejat İşler, Zerrin Tekindor ve İştar Gökseven eşlik ediyor. Sürekli kendini tekrarlayan hayatına dair cevaplayamadığı soruları olan 'Çiçek'in (Serenay Sarıkaya) hayatını edebiyat öğretmeni 'Doğan' (Nejat İşler) değiştirecektir.

'ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ'
'Düğün Dernek' ve 'Düğün Dernek: Sünnet' adlı filmleriyle yaklaşık 14 milyon sinema izleyicisine ulaşan Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın yeni filmi 'Çalgı Çengi İkimiz', beyazperdede yerini almak için gün sayıyor.
Film, 6 Ocak 2017'de izleyici ile buluşacak.

'RECEP İVEDİK 5'
Sevilen yerli komedi serisi 'Recep İvedik 5' devam filmiyle geliyor! İlk üç filmi birer yıl arayla gelen serinin dördüncü filmi ise seyircilerini dört yıl bekletmişti.
Şahan Gökbakar'ın ikonik bir hal alan tiplemesi 'Recep İvedik'in yeni maceralarını anlatacak olan film için cast arayışı devam ediyor.

'DÖNERSE SENİNDİR'
Kendisini çok iyi hissettirecek bir romantik komediye kim hayır der ki! Bir de başrollerde Murat Boz, İrem Sak ve Yasemin Allen varsa. Erol Özlevi'nin yöneteceği 'Dönerse Senindir'; 'Mehmet'in, hayatının aşkı 'Selin'den ayrıldıktan sonra, onu geri kazanmak için 'Defne' ile iş birliği yapmasını anlatıyor.

'ÇAKALLARLA DANS 4'
'Çakallarla Dans' geri dönüyor.
Murat Şeker'in komedi serisinin son filmini sinemada 1.7 milyona yakın seyirci izledi. Efsane kadro, 'Çakallarla Dans 4' ile bu kış sinemaları şenlendirecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA